Обласна служба зайнятості пропонує 1200 вакансій

Станом на 19 березня 2019 року у Чернівецькій обласній службі зайнятості зареєстровано 1237 вакансій, з них 90 вакансій із заробітною платою понад 10 тис.грн.

Найбільша потреба на ринку праці області у монтерах  колії (62 вакансії), швачках (53 вакансії), водіях автотранспортних засобів (43 вакансії), слюсарях з ремонту та газового устаткування (27 вакансій), слюсарях аварійно-видобувних робіт (26 вакансій), електромонтажниках схемниках (25 вакансій).

«Середня заробітна плата по цих вакансіях від 6 до 10 тис. грн. Ці пропозиції роботи користуються попитом вже впродовж тривалого часу, частину з них нам вдається укомплектувати. З тими вакансіями, які впродовж тривалого часу наші фахівці не можуть укомплектувати, працюють фахівці з рекрутингу Чернівецької міської філії. Вони працюють не лише з базою безробітних, а опрацьовують резюме шукачів роботи із повного ринку через сайти з пошуку роботи. За 6 місяців 2018 року фахівці укомплектували більше 300 «тривалих» вакансій та майже 50 у цьому році», – зазначає директор Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Є також пропозиції роботи для фахівців з вищою освітою, зокрема, 20 – для бухгалтерів та 10 – для головних бухгалтерів, 20 –  для спеціалістів державної служби в органи місцевого самоврядування, 13 – для фармацевтів,
11 – для кредитних інспекторів, 9 – для менеджерів, 6 – для провізорів, по 4 пропозиції для заступника директора та інженера технолога.

Загалом з початку року до служби зайнятості звернулися майже тисяча роботодавців за пошуком більше ніж 3 тисячі працівників.

peredplata