Нові рейтинги: Зеленський лідирує, далі йдуть Тимошенко і Порошенко

Володимир Зеленський впевнено лідирує в президентському рейтингу, на другому місці Юлія Тимошенко, далі – Петро Порошенко. Такі дані соціологічного опитування, яке провела група “Рейтинг”.

Дослідження було 9-15 березня, опитали 2 500 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 2%.

За даними опитування, Зеленського підтримують 24,9%, Тимошенко – 18,8%, а Порошенко – 17,4%. Далі у рейтингу: Юрій Бойко – 10,2%, Анатолій Гриценко – 9,4% та Олег Ляшко – 5,8%.

За останній тиждень електоральні позиції лідерів практично не змінилися.

“Кожен шостий не визначився з вибором кандидата. Важливо, що найбільше таких серед найбідніших виборців, мешканців сіл, більше серед жінок”, – йдеться в дослідженні.

У другому турі голоси розподіляються так: Тимошенко тримає першість у парі з Порошенком (28% проти 19%), а Зеленський виграє і в Порошенка, і в Тимошенко, і у Гриценка.

За даними дослідження, Зеленський у парі з Порошенком мають 39% проти 19%, з Тимошенко – 35% проти 22% та з Гриценком – 34% проти 26%.

На початку березня група “Рейтинг” провела опитування, згідно з яким, Зеленського підтримували 24,7% тих, хто визначився та має намір голосувати. Другу позицію зайняла Юлія Тимошенко – 18,3%, третє місце у Петра Порошенка – 16,8%.

Тоді майже чверть опитаних не визначилися з вибором кандидата.

peredplata