У центрі Чернівців джип Land Cruiser намагався втекти від міліції

У центрі Чернівців джип Land Cruiser намагався втекти від міліціїУ Чернівцях пізно ввечері 19 квітня на вулиці Червоноармійській під час відпрацювання обласного центру підрозділом \”Беркут\” та працівниками ДАІ, водій автомобіля Toyota Land Cruiser не виконав вимогу автоінспектора про зупинку, спрямував транспортний засіб у сторону міліціонерів, і, збільшивши швидкість, продовжив рух в напрямку Соборної площі. Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

Незабаром на Театральній площі втікача було зупинено. Водій автомобіля, 21-річний чернівчанин, та 24-річний пасажир (також мешканець міста Чернівці) вели себе зухвало, агресивно, у спілкуванні з працівниками ДАІ застосовували нецензурну лайку, погрожували їм \”службовими неприємностями\”. Це спонукало правоохоронців застосувати до громадян спецзасоби — наручники.

На водія джипа складено два адміністративних протоколи за статтею 122-2 КУпАП \”Невиконання вимог працівника міліції про зупинку транспортного засобу\”, та за статтею 130 частина 1, яка передбачає відповідальність за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

При детальнішому огляді автомобіля в салоні було виявлено предмет, схожий на лікарський препарат \”Трамадол\”. Транспортний засіб поміщено на майданчик тимчасового утримання.

Правоохоронці з’ясовують, навіщо в автомобілі знаходився лікарський препарат наркотичної дії.

Джерело Молодий буковинець

peredplata