Юнаків та дівчат запрошують на навчання у Київській військовий ліцей ім. Івана Богуна

Київський військовий ліцей ім. Івана Богуна запрошує на навчання високомотивованих юнаків та дівчат до 8 та 10 класів!
⚔️Якщо Ви маєте непереборне, свідоме бажання пов’язати своє майбутнє доросле життя з військовою справою та відчуваєте свій високий потенціал для посилення обороноздатності наших Збройних сил України, тоді саме наш навчальний заклад є першою, але дуже важливою ланкою на вашому шляху до мрії.
🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️У КВЛ навчається нова генерація Збройних сил України, яка спрямована на збереження європейських демократичних цінностей, хто всім серцем любить неньку Україну та готовий стати її надійним захисником.
📖 Основна вимога до майбутніх вступників: мотивація до навчання, занять спортом, оволодіння англійською мовою, опанування навичок та вмінь з військової справи та бажання в майбутньому продовжити навчання у вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України.
☝🏻Київський військовий ліцей імені Івана Богуна створений відповідно до постанови Кабінету Міністрів України і є загальноосвітнім навчальним закладом III ступеня та має відокремлений структурний підрозділ – Навчально-оздоровчий комплекс у м. Боярка, де проводиться навчання у 8 та 9 класах.
📚Ліцей надає встановлену Державним стандартом базову та повну загальну середню освіту; забезпечує допризовну підготовку, що передбачає здобуття ліцеїстами первинних загальновійськових і спеціальних компетентностей, необхідних для подальшого вступу й навчання у вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України та військових навчальних підрозділах закладів вищої освіти України.
📈Прийом до ліцею здійснюється на конкурсній основі за результатами вступних випробувань із урахуванням результатів медичного огляду та професійного психологічного обстеження.
✅Право на вступ до ліцею мають юнаки та дівчата – громадяни України незалежно від місця їх проживання, яким у рік зарахування виповнюється 13-14 років (7 клас) або 15-16 років (9 клас) та закінчили в рік вступу відповідно 7 або 9 класи загальноосвітнього навчального закладу; придатні за станом здоров’я навчатися в ліцеї та після його закінчення зобов’язуються продовжити навчання у вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів України.
❗️У період з 10 травня по 10 червня 2022 року триватиме прийом документів для вступників 7 та 9 класів до КВЛ.
☎️КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:
📞 – заступник начальника ліцею з морально-психологічного забезпечення – начальник відділення: +380931116837 (вайбер-повідомлення), (063) 643 38 90; (066) 366 15 20 — дзвінки;
📞 – заступник начальника навчальної частини: +38 (099) 440 16 79
🌐 САЙТ: kvl.mil.gov.ua
#Богуна #ліцей #служба #зсу #сухопутнівійська #вступнакампанія2022 #вступ2022
Сухопутні війська ЗС України

peredplata