Не довше 6 годин: енергетики Буковини про ситуацію в краї та погодинні відключення

⚡️ Лімітів споживання для Буковини поки що недостатньо, щоб застосувати графіки. 

Про це інформує АТ  “Чернівціобленерго”. 

⚡️ Станом на 27 листопада, Укренерго надав ліміт споживання електроенергії для Буковини – обсяг потужності на сьогодні становить 148 МВт, який ми не маємо права перевищити.

⚡️У першу чергу подаємо напругу на об’єкти критичної інфраструктури для життєзабезпечення області – це 132 МВт, а решту розподіляємо між усіма групами споживачів.

⚡️Намагаємося почергово заживлювати усіх мешканців краю, щоб відсутність електропостачання в оселях не тривала довше шести годин.

❤️ Шановні краяни! Доведеного ліміту споживання для Чернівецької області недостатньо, щоб застосувати погодинні графіки відключень.

З таким низьким обсягом потужності, а це 46% від потреби Буковини на цей час, неможливо гарантувати дотримання графіків.

Ситуація в енергосистемі країни зберігається важкою і змінюється щогодини. Енергетики працюють цілодобово, щоб в режимі реального часу забезпечити електропостачанням усіх споживачів бодай на кілька годин і не залишати громадян без напруги надовго.

👍Ситуація покращиться і ми зможемо застосувати дієві погодинні графіки, коли дозволений обсяг потужності для Буковини сягатиме 70-75%.

‼️Енергосистема області входить в єдину енергетичну систему України на рівні з усіма регіонами. Поранена енергосистема – це також і наш біль! Буковина – це Україна!

Нам усім зараз дуже важливо зберети твердість духу, сталеві нерви і добро в серці🔥

Тримаймося, у нас ще дуже багато сили 💪 Навіть, якщо рашистам вдасться занурити нас у блекаут, ми все одно вистоїмо 👌
Бо немає такої біди, яку би ми з вами не подолали‼️

peredplata