У Чернівцях вшанували пам’ять поліцейських, які загинули, захищаючи Батьківщину

Сьогодні разом із правоохоронцями та представниками Чернівецької обласної та міської рад вшанували пам’ять поліцейських, які загинули, захищаючи Батьківщину.

На Центральній площі Чернівців відбувся мітинг-реквієм у пам’ять про лейтенанта поліції Владислава Кліщука – інспектора-снайпера взводу №1 (швидкого реагування ) роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області та старшого сержанта Сергія Бабія – поліцейського відділення №2 взводу №2 поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Вони з перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації стали на захист Батьківщини і віддали за неї найдорожче – життя.

Ми живемо у час війни і для нас кожен день – день пам’яті. Ми щодня вшановуємо пам’ять тих, хто поклав життя за Батьківщину, виборюючи майбутнє для нашої держави, наших дітей.

Схиляємо голови у скорботі за воїнами, котрі полягли на полі бою, і мирних жителів, життя, яких забрали ворожі ракети.

Наше завдання – пам’ятати про те, якою є ціна нашого сьогодення, нашої можливості йти на роботу, вести до дитячого садочка чи школи дітей, бути у відносній безпеці.

Наші захисники і захисниці мужньо боронять рідну землю, вірю в те, що жодна жертва не буде марною. Ми обов’язково виженемо загарбників, матимемо щасливе, мирне, європейське майбутнє.

Слава нашим воїнам! Слава Україні!

Руслан Запаранюк

peredplata