Депутати Чернівецької райради звернулись до головнокомандуючого, до президента, до міністра оборони щодо неуставних стосунків командира батальйону Чернівецької ТРО

На жаль, про корупційні діяння в армії, територіальній обороні нам стає відомо все частіше і частіше.

Наприклад, про те, що робилося у Чернівецькій територіальній обороні і одному з батальйонів ми знали раніше, але не хотіли як говориться виносити сміття з хати, аби це не позначилося негативно на боєздатності підрозділу.

Напевне треба було тому, що командир батальйону, втративши під ногами грунт від влади, поводив себе ніби царьок. Він дозволяв собі не уставні стосунки з підлеглими, корупційні діяння, позастатутні стосунки з своїми офіцерами і офіцерками. Ну вже втрачав повністю норму моралі та людяності. Солдати, добровольці не витримували такого ставлення командира. А він, незважаючи нінащо вів себе все гірше і гірше.
До речі у спілкуванні вживав тільки російську мову.
І прорвало гнійник: депутати Чернівецької районної ради прийняли звернення до головнокомандуючого, до президента, до міністра оборони, в якому описали ці стосунки командира батальйону, який знаходиться сьогодні на сході і ці стосунки не впливають на боєздатність батальйону і мотивацію воїнів.
А яка реакція буде, ЧАС покаже…

Додаємо  текст звернення, взятий  https://censor.net,   в якому стверджується, що керівництво 92-го обТрО 107-ї ОБрТрО РУ “ЗАХІД” “систематично порушує Бойовий Статут, КУпАП, КК України, закони держави, людяності, честі і совісті”.

Чернівецька райрада просить Зеленського та Міноборони припинити зловживання командира 92 обТрО Марича 01Чернівецька райрада просить Зеленського та Міноборони припинити зловживання командира 92 обТрО Марича 02Чернівецька райрада просить Зеленського та Міноборони припинити зловживання командира 92 обТрО Марича 03Чернівецька райрада просить Зеленського та Міноборони припинити зловживання командира 92 обТрО Марича 04Чернівецька райрада просить Зеленського та Міноборони припинити зловживання командира 92 обТрО Марича 05Чернівецька райрада просить Зеленського та Міноборони припинити зловживання командира 92 обТрО Марича 06Чернівецька райрада просить Зеленського та Міноборони припинити зловживання командира 92 обТрО Марича 07

Чернівецька райрада просить Зеленського та Міноборони припинити зловживання командира 92 обТрО Марича 08

Чернівецька райрада просить Зеленського та Міноборони припинити зловживання командира 92 обТрО Марича 09

peredplata