За минулу добу в Чернівецькій області сталось чотири ДТП, одна – зі смертельним наслідком

За минулу добу в Чернівецькій області слідчі поліції задокументували чотири ДТП з потерпілими, одна – зі смертельним наслідком. Три аварії сталися в Чернівецькому районі, інша летальна у Дністровському районі. Наразі за всіма фактами  ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження та встановлюють всі обставини автопригод.

Учора, 19 серпня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць обласного центру сталася аварія з потерпілим мотоциклістом.

Працюючи на місці ДТП, співробітники Чернівецького районного управління поліції попередньо з’ясували, що 26-річний чернівчанин не впорався з керуванням автомобіля «Opel Astra» та допустив зіткнення з мотоциклом «Honda Magna», під керуванням 34-річного місцевого жителя.

У результаті аварії водій мотоцикла отримав травму ноги, медики доправили його до лікарні для надання допомоги.

Також, ДТП з потерпілим мотоциклістом поліцейські задокументували на автодорозі «Н-10» в адміністративних межах села Шипинці. Попередньо співробітники поліції встановили, що 25-річний водій мотоцикла «Geon», не вибравши безпечної дистанції, допустив зіткнення з транспортним засобом «Mercedes-Benz Sprinter», який здійснив маневр повороту ліворуч. Автомобілем керував 33-річний житель міста Чернівці.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався мотоцикліст. Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив потерпілого до лікарні.

Цього ж дня, по лісовій дорозі в селі Старі Бросківці сталася ще одна аварія.

На місці інциденту працювала слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції. Правоохоронці попередньо встановили, що відбулося зіткнення мотоцикла «Alpha Sabur», під керуванням 13-річного місцевого жителя та автомобіля «Grand Cherokee», під керуванням 20-річного жителя міста Сторожинець.

В результаті зіткнення травмувався мотоцикліст та його 12-річний пасажир. Потерпілих медики госпіталізували до медичної установи.

Вночі,19 серпня, по автодорозі із сполученням «Житомир-Чернівці», в адміністративних межах села Недобоївці Дністровського району відбулося лобове зіткнення двох транспортних засобів. 

На місці аварії поліцейські попередньо встановили, що зіткнулися автомобіль «BMW E60», під керуванням 29-річного жителя села Данківці та «BMW E530», під керуванням 30-річного мешканця села Недобоївці.

В результаті дорожно-транспортної пригоди травми отримав водій автомобіля «BMW E60» та пасажири транспортного засобу «BMW E530»:

25-річний та 36-річний жителі села Недобоївці. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні, де під час надання допомоги старший із пасажирів помер.

Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Тривають досудові розслідування.

Шановні учасники дорожнього руху будьте відповідальними – дотримуйтесь Правил дорожнього руху!

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

peredplata