Чернівці заполонили добрі та злі велетні: вже відомі деталі

В Чернівцях відкрили новий тематичний парк казкових персонажів «Світ велетнів». Головними героями парку стали добрі та злі велетні з легенди про Долину туманів, що сягають п’яти метрів заввишки та  «оживають» за допомогою механізмів аніматроніки. Вони рухаються і розмовляють з гостями голосами відомих акторів, співаків та зірок шоу бізнесу. 

Серед героїв парку можна зустріти жителя поселення Мірольда, що розмовляє голосом Павла Зіброва, охоронця Рушета, якого озвучив Володимир Горянський, велетня Хорора від Анатолій Анатоліча, жительку Майу з голосом Ольги Сумської тощо. Кожен відвідувач може відчути себе мандрівником та трохи розвідником, відгадуючи голоси кожної композиції парку.

Окрім анімованих фігур, для гостей парку передбачені інтерактивні розваги, шоу аніматорів, програма з акторами та спілкування з відвідувачами парку. 

Придбати квитки можна на офіційному сайті проекту «Світ велетнів», або на касі парку. Подробиці – в Instagram та Facebook заходу. 

Варто зазначити, що проект Світ Велетнів спрямований на допомогу українській армії, тому частина коштів з продажу квитків підуть на допомогу ЗСУ. Вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II групи безкоштовний. 

 Адреса: парк імені Шевченка (вулиця Садова, 1А) 

Часи роботи: з 11:00 до 20:00
Вартість квитка: дорослий-250 грн, дитячий-200 грн (від 3-14 років).

 

 

peredplata