\”Сильна Україна\” на Буковині висунула в кандидати каратиста, двох директорів та двіччі екс-заступника голови ОДА

На з\’їзді партії Сергія Тігіпка \”Сильна Україна\” визначились з кандидатами в народні депутати на мажоритарних округах.

На Буковині від партії \”Сильна Україна\” висунуто 4 кандити на мажоритарні округи. Це Мотовилін Євген Ігорович ( 201 в.о.), Федорович Франц Карлович (202 в.о.), Рябко Едуард Іванович (203 в.о.), Маляр Вадим Порфирович (204 в.о.).

Про це повідомили на з\’їзді партії \”Сильна Україна\”, який відбувся 12 вересня.

Мотовилін Євген Ігорович буде висуватись по мажоритарному виборчому округу 201.

Мотовилін Євген Ігорович – член національної збірної, багаторазовий чемпіон України, Європи, переможець та призер чемпіонатів та кубків Світу; майстер спорту України, І І дан карате.

Федорович Франц Карлович буде висуватись по мажоритарному виборчому округу 202.

Федорович Франц Карлович двіччі був заступником голови ОДА (2001-2005, 2010-2011) та був головою Сторожинецької райдержадміністрації (2011-2014). Квітень 2014 – звільнений з посади голови РДА. Був членом Партії регіонів з 2005 року. Почесний президент Чернівецького обласного благодійного фонду допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію \”Подаруй дитині життя\”.

Рябко Едуард Іванович буде висуватись по мажоритарному виборчому округу 203.

Рябко Едуард Іванович зареєстрований кандидатом в депутати обласної ради в 2010 році від \”Сильної України\” і програв вибори. Керівник ТОВ \”Укртехтранс\”, основний вид діяльності якого є консультування з питань комерційної діяльності та управління. Компанія зареєстрована була в місті Кам\’янець-Подільський.

Маляр Вадим Порфирович буде висуватись по мажоритарному виборчому округу 204.

Маляр Вадим Порфирович наразі є депутатом Хотинської райради, зараз позафракційний, був членом фракції Партії регіонів. В попередньому скликанні Хотинської райради очолював фракцію \”Сильна Україна\”. Працює директором Хотинського АТП-17741.

Джерело

peredplata