Справжній герой АТО у Чернівцях

Справжній герой АТО у ЧернівцяхУ Чернівецькій області 13 жовтня 2014 року із візитом перебуватиме командир легендарного добровольчого батальйону «Айдар», що бере участь в АТО з травня 2014 року, №3 виборчого списку Радикальної партії Олега Ляшка, Сергій Мельничук. Він проведе зустріч з виборцями у районному центрі Хотин.

Опісля Сергій Мельничук разом із кандидатом по 204 мажоритарному округу Русланом Цаплюком проведуть прес-конференцію для місцевих ЗМІ у м. Чернівці.
Час проведення прес-конференції: 13 жовтня, 19.30
Місце проведення: Чернівці, Садова 16.
Запрошуються представники ЗМІ.
Довідка
Батальйон «Айдар» – легендарний підрозділ територіальної оборони України у структурі Міністерства оборони, що бере участь в антитерористичній операції на Сході. Чисельність понад 150 осіб.
Добровольче збройне формування, створене у травні 2014 року. Назване за річкою Айдар. Ініціатор створення — Сергій Мельничук.
До складу батальйону входять багато активістів Самооборони Майдану. Завдання батальйону – патрулювання доріг Луганщини, операції з виводу цивільного населення з окупованих територій, розвідка, звільнення населених пунктів від бойовиків.Батальйон проявив себе у боях за північні і центральні райони Луганщини, брав активну участь у визволенні міст Щастя, Рубіжне, Сєвєродонецьк та багатьох інших населених пунктів від сепаратистів.

peredplata