Федорук починає і програє

Федорук починає і програє З перших програшів розпочав свою передвиборчу ходу багаторічний мер Чернівців Микола Федорук.
Ні сіло, ні впало він вирішив скласти конкуренцію чемпіонові світу Іванові Гешку.
Кандидатура Федорука розглядалася якийсь час як альтернатива бігуну на голову НОК на Буковині. Коли екс-мер усвідомив, що у нього жодних шансів перемогти Гешка, він відступив. Напевне, хоче зосередитися на виборах до верховної ради.
На початку виборчої кампанії складалося для Федорука все добре. Навіть дуже добре. Але не надовго. Йому створили сприятливі умови для того, аби жодного менш-більш пристойного кандидата не було. Чи то вічні домовленості подіяли, чи має Федорук якогось «дідька для політики», але йому таки щастить там, де іншим не дуже. Але так вічно тривати не може.
І тут з’явився Ляшко з вилами (напевне, проти того «дідька з кочергою»). А з-за спини Ляшка визирнув Назар Горук і став кандидатом від «Радикальної партії» у Чернівецькому виборчому окрузі № 201. Обіцяє вести безкомпромісну боротьбу з Федоруком. До повної перемоги.
А в останній час з джерел, яким ми довіряємо, стало відомо, що самовисуванцем на в. о. 201 вирішив йти Віталій Михайлішин, який у 2012 році склав конкуренцію Федоруку. Але програв. Якщо він зараз врахує свої помилки, виправить їх, то… все може статися.
Ера Федорука закінчиться у Чернівцях?..

peredplata