Янукович з Підмосков’я намагається просунути своїх у ВР

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки України генерал армії Микола Маломуж заявив про те, що Сергій Курченко та Артем Пшонка разом із Віктором Януковичем і його сином разом у Москві працюють над оформленням п\’ятої колони в Україні. Про це пише iPress.ua.

Насамперед Маломуж розповів про те, чому він не йде до ради.

\”Я не йду на вибори, бо вважаю їх передчасними і необов\’язковими. До того ж вони порушують Конституцію, адже за чинним Основним Законом в Україні можлива тільки пропорційна модель. Після виборів Конституційний суд може визнати їх результати недійсними. І тоді до війни додасться глибока політична криза\”, – заявив він.

Також екс-голова Служби зовнішньої розвідки України заявив про те, що \”Партію розвідки України\” фінансує Курченко разом із Льовочкіним.

\”В Редіссоні (готель), в Москві, є штаб: Курченко, Артем Пшонка, Януковичі – працюють над структурним оформленням п\’ятої кремлівської колони в Україні. У різних варіантах. В Редіссон у них є цілий поверх – штаб, повністю закритий\”, – розповів Маломуж.

Та додав, що екс-президент України Віктор Янукович живе наразі на дачі під Москвою.

Генерал додав, що штаб у Москві ставить не лише на \”Опозиційний блок\”.

\”У багатьох списках є люди, орієнтовані на Кремль, або залежні від тієї групи, яка звила штаб в Редіссон. Причому лідери партій, як правило, залишаються чисті – всі фінансові відносини скоюють через посередників\”, – резюмував він.

peredplata