Чернівецький нацгвардієць привселюдно попросив руки коханої

Чернівецький нацгвардієць привселюдно попросив руки коханоїСнайпер другої стрілецької роти Нацгвардії України чернівчанин Микита Максимюк після повернення із зони АТО зробив пропозицію своїй дівчині вийти за нього заміж і отримав її згоду. Зробив він це перед усіма біцями і тими, хто прийшов їх зустрічати.

\”Сонце, вийди, будь-ласка, – звернувся Микита до своєї дівчини Діани. – Рідна, ти знаєш, як я тебе кохаю. Усе, що я роблю, – це тільки для тебе. І нарешті в мене назріло одне питання. Боєць витягнув із кишені коробочку з обручкою, став на коліно і запитав: – Ти вийдеш за мене заміж? Схвильована дівчина відповіла: \”Так\”. Всі присутні привітали щасливих наречених радісними оплесками.

– Я так довго чекав цієї хвилини. Дуже хвилювався, хоча був переконаий, що Діана дасть свою згоду. Іншого варіанту не могло бути, – запевнив Микита. – Хоча Діаночка не знала, що я проситиму її руки, та ще й перед усіма. Я хотів зробити їй приємний сюрприз. Обручку купив по дорозі, коли ми поверталися додому. Заздалегідь домовився зі своїм командиром, що він викличе мене зі строю і надасть слово. Мої хлопці також знали про це. Ще один боєць мав зробити пропозицію своїй дівчині, але в нього щось не вийшло. Коли я простягнув Діані коробочку з обручкою, у мене тремтіли руки від хвилювання. Хоча вона також вся тремтіла і ледве вимовила : \”Так\”.

– Ми обоє – чернівчани, навіть жили по сусідству, хоча ніколи не зустрічалися. Але так вийшло, що одного прекрасного дня познайомилися у компанії. Це було кохання з першого погляду. Ми зустрічалися майже п’ять років. Наші батьки чекали, коли ми нарешті одружимося. А я все не зважувався зробити коханій пропозицію. Діана працює продавцем у магазині. Я навчався у будівельному коледжі. Пізніше пішов служити контрактником у внутрішні війська, які згодом переформували в Національну гвардію.

Чернівецький нацгвардієць привселюдно попросив руки коханої
Чернівецький нацгвардієць привселюдно попросив руки коханої
Чернівецький нацгвардієць привселюдно попросив руки коханої

Джерело

peredplata