Мер Каспрук звільнив директора \”Чернівціводоканал\” за власним бажанням

11 грудня Андрій Штогринець, начальник КП «Чернівціводоканал», написав заяву на звільнення «за власним бажанням». Висловити «власне бажання» його змусили працівники «Водоканалу». Заяву Штогринця прийняв міський голова Олексій Каспрук, повідомляє БукІнфо.

Під час зустрічі мера Чернівців з колективом «Водоканалу» працівники останнього висловили незадоволення діями теперішнього очільника комунального підприємства. Однією з вагомих причин невдоволення, за словами працівників, стало неетичне поводження Штогринця з колективом. Зокрема працівники «Водоканалу» стверджують, що директор дозволив собі обізвати їх неетичним висловлюванням.

Андрій Штогринець попросив пробачення у працівників «Водоканалу» за те, що своїми діями викликав «бунт». Однак зазначив, що ця ситуація була спровокована спеціально.

Присутні на зустрічі працівники «Водоканалу» вибачення Штогринця відмовилися приймати. Й криками змусили написати заяву на звільнення. З обов’язковим уточненням – «за власним бажанням». Олексій Каспрук заяву прийняв. І пообіцяв призначити чернівецькому «Водоканалу» нового і кращого директора.

peredplata