Небайдужі буковинці підтримали родини бійців АТО

Українські воїни можуть бути впевнені, про їх дітей турбуються. Починаючи з 7 грудня, активісти, волонтери та податківці влаштували 20 поїздок для близько 300 дітей воїнів АТО до маєтку Святого Миколая, який знаходиться в с. Пістинь, Косівського ра-ну, Івано-Франківської обл.

«Коли вкотре їхали до маєтку з дітками наших солдатів, вразила відповідь одного хлопчика на запитання Миколая:

«Що ти хочеш у подарунок?», – а він каже: «Головне, щоб всі здорові були і Україна єдина». «Таке от у нас свідоме юне покоління», – зазначив активіст чернівецького Євромайдану Максим Волошин. «Завдяки буковинським податківцям, підприємцям, волонтерам, євромайданівцям, стало можливим подарувати дітям маленьке щастя. Багато людей вже не вірять у безкорисну допомогу та підтримку. А вона є. Чим більше її буде, тим приємнішим стане наше життя», – додає волонтер Ольга Гришин-Грищук.

«Надзвичайно вражені такою гарно ініціативою! Дуже приємно, що про нас пам’ятають, адже чоловіки на фронті», – підкреслила Оксана, жінка бійця АТО.
«Підтримки потребують не тільки бійці АТО, але і їхні родини. Коли воїни знатимуть, що про близьких піклуються, тоді і воювати буде легше», – зазначив один з ініціаторів акції очільник ДФС у Чернівецькій області Михайло Сеничак.

В майбутньому активісти планують продовжити заходи, спрямовані на підтримку сімей воїнів, адже завдяки таким сміливим родинам у нас сьогодні є мирне небо над головою.

Волонтери вірять, що Новий рік принесе чудо і мир в домівку кожного українця, ми станемо сильним, єдиним та нездоланним народом!

peredplata