На Буковині тушки з регіоналами рулять

А Бурбак з Майданом вхопив облизня.
Як нічого й не було, у понеділок вийшов на службу заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч.

Пусті слова ГО «Майдану», радника Ванзуряка від цього ж майдану Юрія Івашина, якісь виправдання першого заступника голови облради Ярослава Курка, навіть запевнення голови Михайла Гайничеру щодо Маніліча розбилися об реалії дня. А вони такі: глибоко регіоналам і їхнім тушкам наплювати на людей.

Вони як керували в області, так і керують. А ГО «Майдан» разом з фронтовиками виявився неспроможним відправити у відставку найслабкішу ланку януківської структури. Сам регіонал Гайничеру готовий хоч сьогодні пожертвувати тушкою Манілічем, аби тільки себе зберегти. А «тушка» виявилася горішком не по зубах майданним та фронтовим політикам. Вони не можуть діяти так, як велить ситуація у той час.

Якби Манілічу влаштували народну люстрацію, то він би не зміг вольготно себе почувати на посаді. Або, навіть, якби активісти щодня зустрічали і проводжали його відповідними гаслами під облрадою, то йому було б, принаймні, соромно за те, що він корупціонер.

А так, йому добре, тай майдан заколисаний, ніби ведмідь у барлозі. Одному Бурбакові ніяково тепер. Бо він порушив питання про Маніліча і воно зависло. І тут помилка Максима Юрійовича у тому, що не по одному Манілічу треба було бити, а по всьому керівництву облради, по всіх регіоналах-контрреволюціонерах, по всіх тушках смердючих…

Тільки за таких умов міг бути позитивний результат. А угодовська політика веде до повернення янучарсько-папієвського правління на Буковині.
Будьмо уважні.

peredplata