На Буковині \”матері\” перекривали дороги, а юнаків агітували на службу в \”ДНР\”

На Буковині "матері" перекривали дороги, а юнаків агітували на службу в "ДНР"Минулого року на Буковині активно діяли російські спецслужби. Вони напівлегально працювали у церквах московського патріархату. ЗА це досі не покарано жодного попа.

На території Чернівецької області були спроби проводити мобілізацію у так звані \”ДНР\” та \”ЛНР\”. Про це розповів обласний військовий комісар Віталій Чурай.

– В області в 2014 році важко проходила третя мобілізації, – нагадав В.Чурай. – Пам’ятаємо блокування доріг у Герцаївському, Глибоцькому, Новоселицькому та частині Сокирянського районів. Але люди тоді не просто так самі виходили, йдеться про активізацію в області російських спецслужб. Навіть той факт, що ми виїжджали на блокування в Сокиряни чи Новоселицю — різні люди, але говорять одні і ті ж слова, одні гасла. Це говорить про організованість їхніх дій. Зараз проводиться досудове розслідування за фактами закликів до блокування доріг. Такі факти були аж до того, що на території області вербували бойовиків у так звані \”ДНР\” та \”ЛНР\”. Цим займається зараз СБУ.

Окрім зрадника Плотницького (теперішній голова \”ЛНР\” родом з Кельменців) на службу Московських фашистів не пішов жоден буковинець.

peredplata