Буковинська бізнес – спільнота у 2014 році сплатила 1,9 млрд. грн. єдиного внеску

У Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області поінформували про таку суму надходжень й про те, що у 2014 році на 49 млн. грн. перевищено минулорічні показники обсягу надходжень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ). Річний індикатив минулого року на Буковині також виконано на 102,7 відсотка. При цьому надходження єдиного внеску й у грудні 2014 року на 14,1 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період 2013 року та склали 201,2 млн. грн.
Управлінці фіскального відомства, як і стверджували на початку 2014 року, забезпечили прогнозований обсяг надходжень ЄСВ. Окрім того, зберегли тенденцію щомісячного збільшення соціально важливого збору до бюджету. Буковинці переконані, що зростанням з місяця в місяць обсягів поступлень з ЄСВ минулоріч в області, краяни внесли свою частку у забезпеченні державою своєчасно і у повному обсязі соціальних гарантій тим хто їх по праву потребує.
Передбачаючи надходження до бюджету й у 2015 році, фахівці Головного управління ДФС у Чернівецькій області налаштовані оптимістично, націлюючись на утримання минулорічної позитивної динаміки.

peredplata