Боєць з Буковини написав пісню \”УКРОП\”

Гурт «Гайдамаки» презентував патріотичний сингл та відео під назвою «УКРОП».
Пісня «УКРОП» увійде до нового альбому культових українських рокерів, вихід якого заплановано на квітень 2015 року.

Автором слів пісні, ідеї та режисером відео став український військовослужбовець, учасник АТО Олександр Ткачук з Чернівців, а вже за музичний супровід та виконання відповідальність несуть рок-музиканти гурту «Гайдамаки». Також у кліпі знявся відомий український журналіст Богдан Кутєпов, котрий виконав музичну партію на баяні.

Пісня та кліп «УКРОП» – це соціальний портрет сучасних українців. В них представлено багато героїв різного віку і соціального статусу. Це сучасна історія великої перемоги завдяки маленькому вкладу кожного українця.

«Гайдамакам» вдалося створили енергетичну і позитивну музику в жанрі козацький рок, яка заряджає. На відміну від решти сучасних та історичних патріотичних пісень, в «УКРОПі» немає жодної ноти печалі чи оплакування багатостраждальності українців. Натомість – це згусток позитиву.

Слова пісні почали народжуватися минулої осені в окопах. В той момент бракувало піднесення і мотивації. Тому захотілося створити пісню, яка б піднімала бойовий дух і давала зрозуміти – хто такі українці і чому вони мають перемогти.

За словами автора пісні Олександра Ткачука \”УКРОП\” розшифровується як українській опір і стосується кожного українця. «УКРОП» – звучить гордо, і це дійсно так!

peredplata