Ванзуряк уже не керує УДАРом на Буковині

Ванзуряк уже не керує УДАРом на БуковиніОдноосібним рішенням лідера партії Романа Ванзуряка усуното від керівництва партійною організацією на Буковині.

Ось як прокоментував свою відставку сам Ванзуряк:

-Друзі. Я вважаю, що в цей складний, історично важливий для держави час, вдаватися до різного роду конфліктів, зокрема внутрішньо партійних, не варто.Тим паче робити на цьому фоні сенсаційні заяви, зводити стосунки та вдаватися до різного роду провокацій. Говорячи про партію, можу сказати єдине: УДАР на Буковині був до Ванзуряка, під час, і очевидно буде після головування Ванзуряка. Але це зараз не головне і я переконаний, що зараз громаду області навряд чи цікавить питання голови якоїсь структури чи взагалі питання діяльності політичних партій в цілому. На мій погляд, зараз має бути єдина партія, це партія свідомих українських патріотів, які мають на будь-якому рівні, не зважаючи на соціальний чи політичний статус, допомагати в боротьбі за незалежність та цілісність нашої держави.

За досить короткий час, мені довелося обіймати різного роду державні посади, і повірте, що зараз це далеко не основна можливість людини результативно працювати на країну чи громаду. Прикладом є діяльність громадських та волонтерський організацій, які без посад є часто набагато ефективнішими, аніж великі бюрократичні державні чи партійні інститути.

Часто згадую слова покійного діда, який у відчаї розповідав про часи окупації та встановлення радянської влади на Буковині, – Де іке сміттє було, то усе прийшло до влади…. Гадаю єдиний правильний рецепт сьогодні, аби не допустити нове-старе \”сміттє\” – це єднання і патріотизм малих справ. І так, я досі Вірю в краще та в перемогу сил добра над злом.Слава Україні!

peredplata