Пильні чернівчани затримали п’яного даішника, який збирався сідати за кермо (ВІДЕО)

Пильні чернівчани затримали п’яного даішника, який збирався сідати за кермо (ВІДЕО)Пильні чернівчани затримали п’яного інспектора ДАІ, коли той виходив з магазину з пляшкою пива в руках.

Про це у мережі Facebook написав відомий активіст Тарас Прокоп, який був свідком затримання даішника, пише molbuk.ua

Тарас Прокоп розповів про подробиці затримання міліціонера.

\”Вчора мимоволі став свідком затримання п’яного інспектора ДАІ. Небайдужі люди не дали йому сісти за кермо, коли той, добряче п’яний, вийшов з магазину з пляшкою пива в руках. Згодом вдалось цього інспектора ідентифікувати, ним виявився Бондарєв Іван Іванович 1985 р.н. Люди одразу викликали на місце події міліцію, приїхала оперативна група в складі Германа Василя та Думича Ігоря. Особливих дій щодо правопорушника вони не приймали і навіть допомагали йому. Крім них на місце події приїхало ще багато правоохоронців від різних підрозділів і люди в штатському, які всі в унісон намагалися допомогти п’яному інспектору уникнути покарання. На щастя всі хто був свідком цієї події так просто не дали спустити справу. Інспектор навіть намагався втекти, спершу він передав свою куртку з документами якомусь чоловіку, якій втік разом з тією курткою, але по дорозі загубив паспорт, завдяки чому і вдалось вичислити того горе \”правоохоронця\”. Тікав і сам підозрюваний, але люди його зупинили і навіть отримали тілесні пошкодження. Інспектор вів себе дуже агресивно і неадекватно. Коли оперативники зрозуміли, що люди їм так просто не дадуть відгородити свого товариша, вони викликали полковника УМВС і тільки після його прибуття склали протокол і затримали цього порушника\”, – написав Тарас.

\”А тепер запитання. Скільки грошей ми віддаємо на утримання цих правоохоронців? Вони мають нас захищати і стежити за нашою безпекою, а натомість самі являють для нас небезпеку. Вони били і вбивали нас на Майдані минулого року, вони можуть катувати людей, п’яними сідати за руль, нерозслідувати справи і кидати за грати невинних людей і ми це терпимо? Я сподіваюсь, що УМВС України в Чернівецькій області доведе цю справу до кінця. Реформа правоохоронних органів потрібна негайно і 95 % їхніх працівників мають бути звільнені, без права обіймати посади в силових структурах. Прошу поширити цю інформацію, щоб цьому інспектору не вдалось уникнути покарання\”, – додав активіст.

peredplata