На чернівецькому вокзалі затримали чоловіка з марихуаною

Транспортні правоохоронці виявили двох громадян на вокзалах Тернополя та Чернівців, де при особистому огляді у них виявили наркотики. Про це повідомив підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

В кінці першого перону залізничного вокзалу ст. Тернопіль виявлено 18-річного мешканця Тернопільської області, у якого під час проведення поверхневого огляду виявлено та вилучено саморобний паперовий згорток в якому містилась суха подрібнена рослинна маса. Як пояснив молодий чоловік, даною речовиною являється наркотичний засіб – марихуана вагою біля 5 гр., яку він зберігав з метою особистого вживання.

В чергову частину ЛВ на ст. Чернівці з перону залізничного вокзалу ст. Чернівці правоохоронцями запрошено 30-річного місцевого мешканця, для складання адміністративного протоколу за ст.178 КУпАП. При поверхневому огляді в кишені куртки виявлено газетний згорток наповнений подрібненою речовиною, Схожу на наркотичний засіб «канабіс». Чоловік пояснив, що виявлена в нього речовина являється наркотичним засобом «канабіс», яку він зберігав для власного вживання.

Наркотичні речовини вилучені та направлені на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України на Львівській залізниці. За фактами виявлення наркотиків міліція проводить перевірку.

peredplata