Екс-губернатор Чернівецької обл. Папієв виїхав з України

Екс-губернатор Чернівецької обл. Папієв виїхав з УкраїниЙому інкриміновано зловживання під час парламентських виборів 2012 року

Колишній губернатор Чернівецької області та народний депутат України Михайло Папієв виїхав з України. Про це в ефірі телеканалу \”112 Україна\” заявив народний депутат від \”Блоку Петра Порошенка\” Костянтин Усов.

\”За нашими даними, Михайло Папієв перетнув кордон України та виїхав за її межі, оскільки стосовно нього ГПУ розслідує кримінальну справу, пов\’язану, за попередньою інформацією, зі зловживанням при обігу з бюджетними коштами\”, – повідомив Усов.

Нагадаємо, 3 жовтня 2014 р. тодішній прокурор області Павло Ванзуряк повідомив про можливість оголошення тодішнього кандидата в народні депутати Михайла Папієва в розшук. Але вже 28 жовтня 2014 р. Михайло Папієв під номером 22 пройшов за списком \”Опозиційного блоку\” в парламент.

У лютому 2014 р. чернівецьке представництво Громадянської мережі \”Опора\” звернулася до прокуратури з проханням ще раз перевірити чисельні факти порушень виборчого законодавства та дії посадових осіб під час минулих виборів.

Прокуратура Чернівецької області завершила розслідування справи проти екс-губернатора, а нині народного депутата Михайла Папієва у березні 2015 року.

Джерело

peredplata