Чернівецькі волонтери з реанімобілями вже прямують додому

Чернівецькі волонтери з реанімобілями вже прямують додому Щойно чернівецькі волонтери, які вчора приїхали рятувати своїх побратимів, які вже дві доби живуть на пункті пропуску «Шегені-Медика», заблокували в\’їзд-виїзд з митниці.
Волонтери, як ми вже повідомляли, везуть реанімобілі з Німеччини для АТО. Вони ж заблокували виїзд з пункту пропуску, а волонтери які приїхали на допомогу, заблокували в\’їзд на митницю.
Вже утворився затор більш ніж з двох десятків машин, нікого не пропускають. Люди спочатку обурювались через ці труднощі, але коли дізнались причину блокування стали більш лояльні до волонтерів.

На третю добу чернівецьким волонтерам разом з реанімобілями вдалося вирватися з митниці в Перемишлі. Про це з місця подій повідомляє журналіст сайту 0372.ua Галина Єреміца.

Щойно чернівецькі волонтери, які вже більш двох діб жили на пункті пропуску «Шегині-Медика», нарешті виїхали з пункту пропуску. Це стало можливим завдяки блокуванню пункту пропуску – митники активно стали намагатися вирішити проблему.

На українську митницю приїхав представник Львівської обласної державної адміністрації, який заявив, що проблема вирішена завдяки втручанню голови Львівської ОДА Синютки Олега Михайловича.

Під час виїзду з пункту пропуску, де волонтери прожили в реанімобілях більше двох діб, їх колеги-рятувальники зустрічали їх гучними оплесками та вигуками «Слава Україні!».

Чернівецькі волонтери всі разом вирушили на реанімобілях у Чернівці.

Волонтери, які приїхали визволяти колег, вважають, що вирішити проблему вдалося завдяки їх рішучим діям, та вважають це своєю перемогою.

Джерело

peredplata