Військовий комісар з Буковини брав хабарі доларами. Його впіймали \”на гарячому\”

Військовий комісар з Буковини брав хабарі доларами. Його впіймали "на гарячому"Військового комісара Глибоцького районного військкомату дев\’ятого травня затримали при отриманні хабаря.

Про це повідомляє департамент протидії злочинності у сфері економіки МВС України.

\”Співробітники Управління протидії злочинності у сфері економіки Чернівецької області затримали військового комісара Глибоцького об\’єднаного районного військового комісаріату, а також його спільника при отриманні хабара в сумі 700 доларів США, – йдеться у повідомленні міліції.

Хабар чиновник вимагав від місцевої мешканки за відстрочку і подальше ухилення від проходження служби її племінниками на території проведення антитерористичної операції.

За даним фактом прокуратура Чернівецької області відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України.

Грошові кошти вилучені з місця події, правопорушники затримані в порядку ст. 208 КПК України.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна\”.

peredplata