Буковинець Павло Лебедєв «здає» своїх земляків у Криму

Після анексії Криму Росією першими кроками нової влади був грабунок підприємств, банків і організацій нашої Держави. Все українське добро за лічені дні перейшло до рук окупантів.
Все українське добро за лічені дні перейшло до рук окупантів.
Потім взялися за майно і нерухомість українців. Всі землі, будинки, офіси, готелі, пансіонати відібрано і передано тим, хто перейшов на бік ворога.
Першими під грабунок потрапили буковинці. Їхній земляк, екс-міністр оборони за Януковича Павло Лебедєв видав загарбникам інформацію про те, де чия власність є на півострові.
Найкраще він знав про власність своїх земляків і колишніх колег. Тож вони втратили все, що було нажито за роки виснажливої праці на благо Батьківщини.
Таким чином втратив бізнес у Криму Олексій Бурбак, брат народного депутата Максима Бурбака. Його навіть оголосили персоною нон-грата у Криму та в Росії. Втратили нерухомість (будинки, квартири) й наші земляки Володимир Куліш та Віктор Павлюк, котрі раніше працювали у Криму на різних державних посадах.
До речі, на Буковині досі діють російські банки, підприємства і Чернівецьке обленерго – власність українофоба, депутата Держдуми Росії Бабакова. Бо ми – толерантні?.. А вони — ні.

peredplata