Не можете зняти, не мучте Маніліча

Чергова серія буковинського серіалу «Зняття Маніліча з посади» знову завершилась великим пуком.

Спочатку голова Гайничеру затягував це питання, а потім таки дав Маніліча на поталу депутатам. Але замість зняття йому висловили довіру. Бо за підрахунками бюлетенів тільки 31 голосував за зняття з посади заступника голови тушку-корупціонера Валентина Маніліча. 35 висловили йому підтримку, 2 – у болоті.

У залі на гальорці сиділи грізні хлопці у новеньких камуфляжах. Це їм там виділили місце. Аби знали, де сидіти. Коли оголосили результати грізні самооборонці швидко накивали берцями. А Маніліч зостався. І сидить собі у президії і керує. А з ним поряд Ярослав Курко від «Народного фронту» також сидить. А посередині над ними возвеличився регіонал Михайло Гайничеру. У залі сиділи: депутати, які підтримують партію з одного боку, депутати, які підтримують «правітєльство» з іншого і посередині депутати, які підтримують «партію і правітєльство» разом взяті.

Та ніц вони не варті разом з тими, хто ходить на мітинги досі, і разом з камуфляжними людьми.

Серед цього всього, що сиділо тільки один журналіст зумів сказати їм те, що заслужили і післати їх куди треба. «Ідіть геть всі!», – сказав він.

Депутат митар Салагор, єдиний серед всіх лжеобранців, черговий раз звернувся до Маніліча з попередженням, аби він не випробовував терпіння народу і сам склав свої повноваження. На це Маніліч відповів аби Салагор не вказував куди йому йти і що робити. Має собі Курка у президії та нехай ним керує…

На тому розійшлися не солоно хлебнувши.

До наступної сесії в обласній раді.

peredplata