Справа Гасюка з продажу Батьківщини живе й перемагає на Буковині

Цього разу продав Батьківщину разом з Юлією Тимошенко голова Кіцманської районної ради за квотою партії ВО «Батьківщина» Павло Лупул. Він перебіг до БПП. І вже встиг його очолити.

Справа Гасюка з продажу Батьківщини живе й перемагає на Буковині

Люди з Майдану роти пороззявляли від такої швидкості продажу. Від такого суперхрунівства.

Але не треба дивуватися. Бо Лупул у Кіцмані міняє партії та ідеї, як шкарпетки. Недавно він був комуніст, потім соціаліст, потім ендепеіст, потім нашоукраїнець, потім знову соціаліст, потім батьківщинівець, а тепер «рошенівець» бомбонний.

І нема на нього ради.

Іван Мунтян лідер ВО «Батьківщина» у області лікті гризе від злості та сорому. Гасюк тішиться. Народ дивується і мовчить.
А Лупул керує всіма.

Зраду Лупула партії, Юлі та ідеї високо оцінила партія регіонів. На адресу хруня-ренегата від імені ПР підписаній Віктором Федоровичем надійшла вітальна телеграма:

Партія Регіонів України щиро вітає свого суперагента, Лупула Павла Миколайовича, з політичним кар’єрним ростом, а саме, обранням його на посаду керівника районного осередку Блоку Петра Порошенка. Бажаємо Вам міцного здоров’я і сподіваємося на Вашу подальшу плідну працю на благо нашої, в тому числі і Вашої, непереможної Партії Регіонів.

З повагою,
Віктор Федорович.

Люди з Майдану обіцяють цього хруня і вітальну телеграму ПР розвішати по всіх стовбах району.
Нехай знають!..

peredplata