Чернівчанин в центрі міста порізав двох чоловіків

Чернівчанин в центрі міста порізав двох чоловіківІнцидент трапився в одному із літніх кафе на вулиці Кобилянській обласного центру. Під час спільного розпиття алкоголю між відвідувачами виникла суперечка, яка зі словесної перепалки переросла у бійку.

За інформацією СЗГ УМВС України в Чернівецькій області 50-річний чернівчанин виясняв стосунки із молодиками 30 та 33 років. В ході потасовки старший чоловік схопив зі столу пивний бокал, розбив його та залишками скла порізав обличчя потерпілим. Останніх було госпіталізовано та надано усю необхідну медичну допомогу. Наразі їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, – повідомив т.в.о. начальника Першотравневого райвідділу міліції Іон Шалар. А 50-річного зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального Процесуального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

peredplata