Буковинець покінчив життя самогубством

Учора, 15 червня 2015 року, у селі Великий Кучурів Сторожинецького району Чернівецької області повісився член виконкому сільської ради Георгій Пентелечук. Про це повідомляє сайт 0372.ua, посилаючись на власні джерела.

У селі подейкують, що чоловік найімовірніше повісився через сімейні проблеми з дружиною. Однак, що насправді спонукало 58-річного чоловіка до самогубства, напевно, одному Богу відомо.

Пізніше цю інформацію про смерть чоловіка нам підтвердив дільничний села Великий Кучурів Віталій Гаденко. Дільничний повідомив, що тіло направлено на судово-медичну експертизу, де буде встановлено остаточну причину смерті. Триває розслідування.

Як повідомила нам сьогодні речниця УМВС України в Чернівецькій області Мар’яна Рева, дійсно учора у селі Великий Кучурів чоловік вчинив самогубство через повішання.

„Чоловік повісився на дереві у власному саду. Побачили тіло сусіди. Жодних тілесних ушкоджень, крім странгуляційної борозни, не виявлено. Призначені низку експертиз. Також опитуватимуються рідні, близькі та особи, котрі бачили померлого востаннє. Розслідування триває”, – зазначили у міліції.

peredplata