На заправках і нафтобазах Орлецького на Буковині виявили фальшиве пальне

На заправках і нафтобазах Орлецького на Буковині виявили фальшиве пальне Один із футбольних функціонерів України Василь Орлецький відомий на Буковині бізнесмен. Він власник кількох АЗС «Орлан» які є у Кіцманському, Стороженецькому, Глибоцькому районах та у Заліщиках.
Його син володіє кількома нафтобазами. Одна з них знаходиться у Шипинцях на території колишньої заправочної станції колишнього колгоспу.
Ще у січні цього року на цій базі виявлено фальсифіковані паливно-мастильні матеріали. Їх поставляли у різні куточки України.
До поганого дешевого пального тут додавали якісь замінники і продавали пальне як А-95 за високими цінами. Таким чином одержували надприбутки. Ця схема працювала багато років. Гроші, напевне, йшли на потреби злочинної партії регіонів. Саме ця партія висувала кандидата у депутати по Лужанах, Мамаївцях, Шипинцях, Дубівцях і Берегометі Василя Орлецького. Люди його не обрали. Бо вони ненавиділи партію регіонів.
А Василь Орлецький за допомогою Папієва, Галиця та інших регіоналів став футбольним функціонером. Але нафтовий бізнес не покинув. Він разом з сином поставляли нафтопродукцію різним АЗС. Як з’ясували правоохоронці – ця продукція була фальсифікована. Зокрема, Василь Орлецький особисто зі своєї заправки поставляв паливо у Снятинський район. На АЗС, де бензин доставляли від Орлецького, зафіксували фальсифікат.
Звідки могли отримувати домішки лужанські підприємці? Як видно, не повністю ці підприємці були чистоплотними. На Лужанському спиртзаводі ці речовини виготовляють до цього часу. А раніше там був цех від «Златогору». Фірма кудись поділася. Цех також нібито зник. У зв’язку з тим, що на ринку з’явився фальсифікат пального від Орлецьких, напевне, продовжує працювати і доставляє на нафтобази та заправки різні домішки для фальсифікату.
Сподіваємося, що правоохоронці знайдуть підпільний цех і зупинять виготовлення фальсифікованого пального. А винуватці понесуть заслужене покарання.

peredplata