Буковинські міліціонери у зоні АТО допомогли ліквідувати насосну станцію, через яку незаконно перекачували пальне з Росії

Під час проведення санкціонованих обшуків, у яких приймали участь і буковинські оперативники, було вилучено насосне обладнання, цистерни, труби, помпу та інше обладнання, яке дозволяло незаконно перекачувати паливно-мастильні матеріали з Російської Федерації на територію України.

Буковинські міліціонери у зоні АТО допомогли ліквідувати насосну станцію, через яку незаконно перекачували пальне з Росії

За словами старшого групи зведеного загону оперативних співробітників міліції Чернівецької області Сергія Хованця, нелегальна станція функціонувала у фермерському господарстві у селищі Мілове, котре розташоване на кордоні з Росією. У операції з ліквідації станції брали участь оперативники з Буковини, співробітники карного розшуку Луганської області, СБУ, прокуратури та прикордонники.

Міліціонери з Буковини під час обшуків на насосній станції у селищі Мілове знайшли прихований пластиковий трубопровід довжиною майже 200 м, який використовувався для перекачування паливно-мастильних матеріалів. Крім цього, правоохоронці вилучили насосне обладнання та сім цистерн ємкістю 75 кубометрів для зберігання нафтопродуктів.

Даний факт зареєстровані у відповідному порядку, проводиться перевірка.

peredplata