День знань у Сокирянській виправній колонії № 67

З метою безумовного виконання вимог Кримінально – виконавчого кодексу України, положень законодавства про освіту щодо забезпечення засудженим доступності і безоплатності здобуття повної загальної середньої освіти, формування у них свідомого прагнення до участі у соціально корисній діяльності, а також організованого початку 2015/2016 навчального року в загальноосвітньому навчальному закладі Сокирянської ВК (№67) відділу Державної пенітенціарної служби України Чернівецької 1 вересня 2015 року відбулись урочисті збори учнів загальноосвітнього навчального закладу. Про це повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області.

День знань у Сокирянській виправній колонії № 67

У проведенні урочистих заходів з нагоди свята «День знань» взяли участь педагогічний колектив навчального закладу, представники Сокирянського районного відділу освіти та районної спостережної комісії, співробітники установи.

Після проведення даного заходу відбулись перші уроки в навчальному закладі. Зокрема, згідно рекомендації департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної адміністрації було проведено Перший урок за тематикою Концепсії національно-патріотичного виховання дітей і молоді, що затверджена наказом Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 року № 641.

З гарними привітаннями виступили методист районного методичного кабінету відділу освіти Управління освіти, молоді та спорту Сокирянської РДА Ніна Погребняк, директор навчального закладу Олександр Вулковський, класні керівники школи. Побажали всім випускникам школи міцного здоров’я, мирного неба, успіхів та впевненості в подальшому житті на волі.

Начальник установи полковник внутрішньої служби Мартинюк Геннадій Миколайович висловив слова вдячності всьому педагогічному колективу навчального закладу та за важливу справу забезпечення права засуджених на освіту і створення сприятливих умов їх навчання.

peredplata