Двох буковинців, які пограбували пенсіонера затримано

Двох буковинців, які пограбували пенсіонера затриманоЗа інформацією СЗГ УМВС України в Чернівецькій області зловмисники напали на мешканця села Зеленів у власному будинку та забрали гроші. Співробітники Кіцманського райвідділу міліції особи грабіжників встановили та їх затримали.

До правоохоронців звернувся 80-річний мешканець села Зеленів. Дідусь розповів, що двоє невідомих чоловіків проникли до його будинку, декілька раз його штовхнули та пригрозили побити, якщо він не віддасть їм грошей. Аби уникнути знущань, літній чоловік віддав свої заощадження – 2200 гривень. Отримавши гроші, чоловіки зникли з місця злочину.

Співробітники карного розшуку Кіцманського райвідділу міліції у ході проведення оперативно-розшукових заходів швидко встановили особи зловмисників, а згодом їх затримали. Виявилося, що зухвале пограбування скоїли двоє мешканців села Чортория, 26-ти та 31-річного віку.

Молоді люди раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Молодший із них, лише в червні цього року звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжки.

Правоохоронці зібрали обґрунтовані докази, які підтверджують вину затриманих. До того ж зловмисники самі зізналися у скоєному та розповіли, що гроші витратили на алкоголь.

За словами начальника Кіцманського райвідділу міліції Миколи Гамбарнюка, буковинцям оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Стосовно підозрюваних суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує позбавлення волі строком до восьми років.

Слідство триває.

peredplata