Буковинки-грабіжниці тримали вдома крадені речі та користувалися ними

Буковинки-грабіжниці тримали вдома крадені речі та користувалися нимиЗловмисниці проникли до будинку мешканки Кельменецького району та поцупили майно на суму понад 2 тисячі гривень. За даним фактом розпочате кримінальне провадження. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Співробітники Кельменецького райвідділу міліції, у ході розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки майна з поштового відділення у селі Вовчинець, встановили причетність двох фігуранток і до крадіжки майна 43-річної місцевої мешканки.

Дівчата, 16-ти та 21-річного віку, шляхом розбиття віконного скла, проникли до будинку односельчанки та поцупили електробритву, радіоприймач, апарат для вимірювання тиску, фен, босоніжки, банний халат та комплект постільної білизни. Заявниця оцінила завдані збитку у 2150 гривень. Крадене майно дівчата зберігали вдома і вже більшістю речей користувалися.

У скоєному зловмисниці зізналися правоохоронцям та повернули чуже майно.

Слідчі кваліфікують дії буковинок за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Триває слідство.

peredplata