Рух транспорту у центрі Чернівців перекриють під час святкових заходів

Рух транспорту у центрі Чернівців перекриють під час святкових заходівУ зв’язку з проведенням Міжнародного фестивалю-конкурсу народного танцю ім. Дарія Ластівки «Lastivka dance fest» 26 вересня з 9.30 до 11.00 буде повністю перекрито рух транспорту по площі Театральній та перехресті вулиці М. Котляревськогоі площі Театральної.

1 жовтня під час святкування Іудейською релігійною громадою Буковини єврейського свята Суккот з 18.00 до 22.00 буде повністю перекрито рух транспорту по вулиці М. Садовського. У зв’язку з проведенням фестивалю соціальних та громадських ініціатив «Ucrazyans» 2 жовтня з 10.00 (на період монтажу сцени), а також

3 жовтня з 12.00 до 19.00 перекриють рух транспорту на площі Філармонії.

Під час проведення параду автомобілів буде повністю перекрито рух транспорту 3 жовтня з 10.30 до 11.00 за маршрутом руху колони: по площі Театральній, вулиці Е. Штейнбарга до вулиці Головної, вулиці Головній на ділянці від вулиці Руської до вулиці Кафедральної, площі Соборній. Частково обмежать рух транспорту по вулиці Головній на ділянці від площі Соборної до вулиці О. Гузар.

3 жовтня з 7.00 до 14.00 повністю перекриють рух транспорту по вулиці о. Гузар на ділянці від вулиці Головної до вулиці Ю. Федьковича. Роботу громадського транспорту буде організовано із врахуванням цих обставин. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

peredplata