У Чернівцях у власному будинку вбили чоловіка

У Чернівцях у власному будинку вбили чоловікаЧернівчанин в ході раптово виниклого конфлікту позбавив життя 72-річного мешканця обласного центру. Співробітники міліції зловмисника затримали, тепер йому загрожує ув’язнення строком до п’ятнадцяти років. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на вулиці Золочівській обласного центру у власному будинку виявлено тіло господаря із тілесними ушкодженнями. На місце події одразу виїхали керівництво УМВС, співробітники карного розшуку, слідчо-оперативна група, експерти, кінологічна служба.

Співробітники карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області, оперативники та дільничні інспектори Шевченківського райвідділу міліції провели ряд заходів, котрі допомогли встановити особу зловмисника, а згодом його і затримати.

Як з’ясувалося, між потерпілим та 56-річним чернівчанином виник конфлікт, під час якого останній завдав смертельних тілесних ушкоджень дідусю.

Слідчі кваліфікують дії підозрюваного за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчим суддею щодо підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. На даний час проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні.

peredplata