У центрі Чернівців затримали наркоторгівців

У центрі Чернівців затримали наркоторгівцівДвоє товаришів розповсюджували заборонений синтетичний наркотик у центрі Чернівців. Затримали наркоторговців під час чергового збуту конвалюти із наркотичними таблетками. Про це інформує СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Як повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Чернівецькій області Василь Паращук, в ході проведення оперативно-пошукових заходів, оперативники задокументували протиправну діяльністю двох мешканців обласного центру. Зловмисники, віком 29-ти та 30-ти років продавали субітекс на вулицях Івана Франка та Міцкевича обласного центру.

Нарко-бізнесменів затримали правоохоронці під час чергового продажу конвалюти із забороненим синтетичним наркотиком.

Відомо, що фігуранти раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за злочини пов’язанні із незаконним обігом наркотиків.

Слідчі вже оголосили буковинцям про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Ухвалою суду стосовно підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловікам загрожує ув’язнення строком до восьми років.

peredplata