Внаслідок жахливого ДТП загинула буковинка

Вчора ввечері між селами Чукалівка і Радча на тисменицькій трасі поблизу Івано-Франківська трапилася дорожньо-транспортна пригода. Четверо постраждалих. Про це повідомляють versii.if.ua.

О 21:20 на автодорозі “Стрий – Чернівці – Мамалига”, поблизу села Чукалівка Тисменицького району, водій автобуса “ПАЗ” допустив зіткнення із мікроавтобусом “Мерседес-Бенц”.

Внаслідок жахливого ДТП загинула буковинка

Внаслідок ДТП загинула жінка-пасажир, четверо – травмовані. Водій автобуса “ПАЗ”, 55-річний житель Івано-Франківська, допустив зіткнення із мікроавтобусом “Мерседес-Бенц” під керуванням 33-річного жителя Чернівців, який рухався в попутньому йому напрямку.

Як наслідок – 56-річна жінка-пасажир мікравтобуса загинула на місці події, ще два пасажири цього транспортного засобу (усі жителі Чернівецької області), обидва водії отримали політравми та були доставлені на лікування в обласну клінічну лікарню.

В автобусі “ПАЗ” пасажирів не було. У водіїв відібрано кров на проведення аналізу на визначення вмісту алкоголю. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

peredplata