На Буковині представили кандидатів в депутати до місцевих рад від \”УКРОПу\”

Стартував всеукраїнський тур «Патріоти єднають країну» за підтримки «Українського об’єднання патріотів – УКРОП».
4 жовтня у Чернівцях відбувся концерт у рамках туру. На площі Філармонії виступили хедлайнери – група «Друга ріка», етно-гурт «Плай» та суперфіналістка талант-шоу «Голос країни» Тетяна Решетняк.

На Буковині представили кандидатів в депутати до місцевих рад від "УКРОПу"

Всі виконавці, кожен у своїй особливій манері, феєрично запалили публіку, а глядачів було близько 5 тисяч. Коли вийшов на сцену лідер «Другої ріки» Валерій Харчишин, з’ясувалося, що на площі присутня тільки молодь – навіть старші люди захоплено танцювали під треки гурту.
Під час концерту буковинцям представили команду кандидатів у депутати до місцевих рад від Чернівецької обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Команда УКРОПу, яка готова змінити стандарти життя на Буковині на краще, вийшла на сцену до краян. Це — люди, які свідомо беруть на себе відповідальність за свої справи, які можуть працювати прозоро. Адже у списку буковинського УКРОПу є волонтери, учасники АТО, лікарі, педагоги та підприємці. Це — прості громадяни, які зрозуміли, що ніхто за них не зробить Україну сильною. Тільки справжні патріоти здатні захистити державу від сучасних загроз.

Символічним є те, що офіційно буковинська команда УКРОПу народилася саме у День міста Чернівці. Її голова Віталій Ткачук зазначив, що це надзвичайно потужний тур, який має на меті об’єднати зусилля патріотів усієї України.
«Про мету туру гарно говорить його назва. Патріоти – основа нації. Вони творять країну в усіх її проявах, і в результаті формується справдлива й міцна держава. Зараз наша держава розхитана старою системою та війною. І ми мусимо стримати ці руйнівні явища. Тому всі патріоти на місцях сьогодні мають стати об’єднувальною силою, яка згуртує довкола себе людей задля спільної найважливішої справи — відродження і розбудови нашої країни. А мистецтво – це каркас павутинки, яка об\’єднає все найкраще у наших серцях. Українці чутливі до музики, але міцні проти ворога. Саме таке поєднання робить нас нами – патріотами. Все в нас вийде», – сказав Віталій Ткачук.

Перший номер у списку кандидатів до Чернівецької обласної ради, учасник АТО та лікар Ігор Малишевський закликав присутніх гуртуватися та не допустити розгулу війни по країні.

«Щиро радію, що зараз знаходжуся тут – під мирним небом разом з вами, але українці, буковинці досі гинуть на сході. Поки хлопці воюють там, давайте і ми поборемось за мир тут. Знищення старої системи та прихід нових людей – волонтерів та учасників АТО — просто мусить змінити країну. Ці люди її вже змінили своїми справами. Для нас важливо – не схибити перед вами. Для вас – не стати байдужими під шквалом політичної реклами та не допустити потрапляння до місцевих рад старого «брухту»», — звернувся до людей Ігор Малишевський.

Буковинські жінки сильні й завжди знають, про що говорять. Це довела кандидат у депутати Чернівецької міської ради Алла Запухляк.
«Твердо стою разом з командою «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» на цій сцені, твердо стою на своєму та вашому – зараз, як ніколи, Україна потребує сильних. І не тільки на географічній розмітці наших кордонів, а й на місцях.
Один з пріоритетів нашої місцевої програми – створення муніципальної поліції. Це такі підрозділи поліції, які повинні підпорядковуватись та управлятися не столичними корумпованими генералами, а місцевою владою, яку обрала громада», – сказала Алла Запухляк.

peredplata