У Хотині застілля для чоловіка закінчилося кримінальним провадженням

У Хотині застілля для чоловіка закінчилося кримінальним провадженнямПравоохоронці знайшли зловмисника, котрий з квартири знайомого поцупив мобільний телефон.

До Хотинських міліціонерів за допомогою звернувся 31-річний житель міста Хотин. Чоловік повідомив, що з його квартири викрали стільниковий телефон вартістю 600 гривень. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Співробітники карного розшуку спільно з працівниками кримінальної міліції у справах дітей та дільничними інспекторами міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 38-річний житель села Атаки. Чоловік зізнався у скоєному злочині.

Як з’ясувалось, зловмисник прийшов до потерпілого в гості на чарку спиртного. Після розпиття спиртного господар пішов відпочивати, а зловмисник залишився наодинці та почав нишпорити кімнатами квартири. В одній із кімнат на тумбочці він побачив мобільний телефон. Не гаючи часу, чоловік поцупив «стільниковий» та втік.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Мобільний телефон правоохоронці вилучили та повернули власнику. Слідство триває.

peredplata