ПАМЯТКА МАЙБУТНЬОМУ МЕРУ ЧЕРНІВЦІВ

ПАМЯТКА МАЙБУТНЬОМУ МЕРУ ЧЕРНІВЦІВ

У Гватемалі місцеві жителі спалили живцем мера міста

У Гватемалі стався випадок жорстокої розправи з чиновником невеликого містечка Консепсьон. Разнівані місцеві жителі витягли 43-річного градоначальника Базиліо Хуракана з його будинку, облили бензином після методичного побиття підпалили.
Повідомляється, що місцеві жителі, які брали участь у розправі, запідозрили політика в організації нападу на Лоренцо Секека, який звинуватив мера у фальсифікації і зажадав почати розслідування про корупцію.

Напад на Базиліо Хуракана стався в неділю, 11 жовтня. Машині, в якій знаходився мер Консепсьон разом зі своєю родиною, перегородив шлях інший автомобіль, з якого невідомі відкрили вогонь по політику. У результаті 17-річна дочка і 16-річна племінниця Хуракана померли від отриманих поранень, а сам градоначальник і четверо інших його родичів були поранені. Після цього на мера напав розгніваний натовп. Прибулі на місце поліцейські не встигли врятувати політика.

Варто відзначити, що в Гватемалі дуже високий рівень злочинності. Згідно зі статистикою, в період з січня по травень цього року там скоєно 2343 вбивств. Торік, у цій невеликій країні в середньому відбувалося 15,5 вбивств на день.

Джерело

peredplata