У ЧЕРНІВЦЯХ ЗАТРИМАЛИ ТОРГОВЦЯ АМФЕТАМІНОМ (ФОТО)

Умовно-засуджений чернівчанин за скоєння злочинів пов’язаних із незаконним обігом наркотиків продавав сильно діючий наркотик на одній із вулиць обласного центру. Про це повідомляє СЗГ УМВС України Чернівецькій області.

У ЧЕРНІВЦЯХ ЗАТРИМАЛИ ТОРГОВЦЯ АМФЕТАМІНОМ (ФОТО)

Як повідомив начальник відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Чернівецькій області Василь Паращук, протиправну діяльність 29-річного чернівчанина викрили під час проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на протидію наркозлочинності на території області. Наркоторговця оперативники затримали на «гарячому», саме коли він збув дозу психоактивної речовини на одній із вулиць Чернівців.

У ході особистого огляду міліціонери знайшли у підозрюваного 3 грами сильнодіючого наркотику, гроші та три пристрої для вживання марихуани і амфетаміну.
З’ясувалося, що молодий чоловік у серпні цього року отримав умовне покарання за незаконне зберігання наркотичних засобів.

Слідчі вже оголосили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наркоторговцю загрожує ув’язнення строком до десяти років із конфіскацією майна. Слідство триває.

peredplata