ЩОДЕННО ПРО ЗЛОБОДЕННЕ. Вибори 2015. На Буковині програли ті, хто був відсутній: ГО \”Майдан\” і \”Народний фронт\”

У політиці не можна бути відсутнім. Відсутні програють. На Буковині вибори до місцевих рад пройшли за відсутності \”Народного фронту\”. Його члени шукали політичного притулку по різних партіях. Хтось знайшов, а хтось геть програв і вилетів з політики. Це дуже погано. Бо наш земляк прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк не зможе на місцях мати міцну політичну платформу. Його оголено. І зараз будь-яка партія, яка брала участь у виборах може кепкувати з прем’єра та \”Народного фронту\”.

Програли члени ГО \”Майдан\”, окрім свободівців Мельничука та Ілюка. Більшість з них не змогли пройти до обласної та міської рад. Хоча чимало їх у раді \”Майдану\” – 47, у комісіях різних від люстраційних до освітньо-культурних більше 100. І вони також ходили в комірне по різних партіях і округах. Але люди не вибирали їх. Дуже шкода, що активісти \”Майдану\” виявилися менш авторитетними у суспільстві за інших політиків та громадських діячів.

Аналітики це пов’язують з тим, що керівники та актив ГО \”Майдан\” на Буковині насправді до справжнього Майдану мають відношення опосередковане.
Тобто вони до керівництва комісій, до ради ГО \”Майдану\” прийшли вже після революції.
Люди це помітили і відповідно голосували.

peredplata