Матір та дочку, які познущалися над тілом померлої співмешканки, засудили до 4 років ув\’язнення

Матір та дочку, які познущалися над тілом померлої співмешканки, засудили до 4 років ув'язнення Такий вирок виніс Шевченківський районний суд м. Чернівці

Як повідомляють у Прес-службі Прокуратури Чернівецької області, суд визнав двох мешканок міста Чернівці винними у нарузі над тілом померлої.
Нагадуємо, що інцидент стався близько року назад, 8 грудня у сміттєвому баку на розі вулиць Головна – Богдана Хмельницького правоохоронці знайшли розчленоване тіло жінки, яка виявилась 61-річною уродженкою села Червона Діброва Глибоцького району.

Як виявила суд-мед-експертиза, потерпіла померла природнім шляхом – від гострої серцевої недостатньості, чим заспокоїла чернівецьку громаду, оскільки багато хто був нажаханим таким жорстоким нібито вбивством.

В результаті розслідування з\’ясувалося, що потерпіла з грудня 2014 року проживала у Чернівцях у двох місцевих жительок – матері й дочки. Саме у них в помешканні вона й померла. Проте власниця квартири не повідомила про смерть ні правоохоронців, ані медиків, як годиться в подібних випадках, а вирішила позбутися тіла самотужки, взявши собі на поміч дочку. Жінки розчленували труп, помістила фрагменти в поліетиленові пакети та викинули його у сміттєвий контейнер.

За скоєне винна – 59-річна чернівчанка – проведе 4 роки у місцях позбавлення волі, а її 29-річну дочку засудили до 4 років обмеження волі.

peredplata