На Буковині пробне ЗНО коштуватиме 111 гривень

На Буковині пробне ЗНО коштуватиме 111 гривеньРеєстрація на пробне ЗНО-2016 розпочнеться п’ятого січня та триватиме по 30 січня.

Цього року пробне тестування з одного предмета подорожчало і коштує не 89, а 111 гривень.

– Пробне ЗНО абітурієнти писатимуть другого та дев’ятого квітня, – розповіла методист Івано-Франківського центру оцінювання якості освіти Оксана П’яста. – Зокрема, другого квітня здаватимуть українську мову та літературу, а дев’ятого квітня будуть тести з решти предметів.

“Кожен учасник ЗНО матиме право скласти не більш ніж чотири тестування, – зазначила О. П’яста. – В 2016 році не використовуватимуться тести поглибленого рівня складності. Результати ЗНО, які зараховуються як ДПА (українська мова і література, математика, історія України) оголосять до 26 травня, з російської мови, іноземних мов, біології – до 18 червня, з фізики, географії, хімії – до 26 червня”.

За словами П’ясти, реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з першого лютого по четверте березня 2016 року. Зміни до реєстраційних даних можна внести з п’ятого по 18 березня.

Джерело: БП

peredplata