На Буковину врешті прийде зима – невдовзі очікуються морози та снігопади

На Буковину врешті прийде зима - невдовзі очікуються морози та снігопадиНайближчої доби в Україні очікується суттєве похолодання. За даними українського Гідрометцентру, більш прохолодне повітря прийде зі Скандинавії, а погоду більшості областей визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску. Про це пише ТСН.

Зокрема, 15 грудня очікується погода без істотних опадів, лише вночі у східних, Чернігівській та Сумській областях невеликий мокрий сніг.

На дорогах східної частини та Карпатського регіону місцями ожеледиця; вночі, вранці у західних областях місцями туман. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, вночі у східній частині окремі пориви сягатимуть 15-20 м/с. Температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень – від мінус 2 до 4 градусів тепла.

Водночас, у середу, 16 грудня, в карпатському регіоні невеликий сніг. На дорогах східної частини і Карпат подекуди ожеледиця.

Через погіршення погоди водіїв закликають неухильно дотримуватися ПДР

Температура повітря вночі 2-7 градусів тепла, у Карпатах до 10 морозу; вдень від 3 морозу до 2 градусів тепла, на крайньому заході країни та в Криму до 5 градусів тепла.

peredplata