За ситуацією в Чернівецькій міській та обласній радах видно \”вуса Папієва і бороду Фірташа\”, – нардеп

За ситуацією в Чернівецькій міській та обласній радах видно "вуса Папієва і бороду Фірташа", - нардепПредставники колишньої Партії регіонів та олігарх Дмитро Фірташ продовжують впливати на ситуацію в Чернівецькій обласній та міській радах.

Таку думку в коментарі журналістам у Чернівцях висловив лідер фракції \”Народний фронт\” Максим Бурбак, пише molbuk.ua

Бурбак проаналізував ситуацію з обрання керівного складу Чернівецької обласної ради, коли президентська політична сила \”БПП \”Солідарність\” не отримала жодної посади в керівництві радою.

\”Володимир Куліш (керівник обласної організації партії БПП, – авт.) сам себе переграв. Він керівник провладної партії, яка отримала перше місце на виборах, і не представлена у керівних органах облради\”, – сказав Бурбак.

Нардеп зазначив, що Чернівецька область – це єдиний регіон, на який олігарх Дмитро Фірташ досі має вплив.

\”Не варто забувати, що за ситуацією в Чернівецькій обласній та міській радах видно \”вуса Папієва і бороду Фірташа\”. Як би це пафосно не звучало, це – остання область, де Фірташ має вплив\”, – додав народний депутат.

\”Я впевнений, що в області існує політноменклатура старої закваски, які по п’ять-шість разів були депутатами. Які не хочуть нових політичних сил. Вони кучкуються між собою. Це – Шилепницький, Куліш, Гайничеру, Семенюк та інші\”, – додав він.

Раніше Бурбак заявляв, що у Чернівецькій міській та обласній радах будуть створені депутатські групи \”Народного фронту\”.

peredplata