Екс-директора \”Калинки\” Ринжука знову судитимуть

Екс-директора "Калинки" Ринжука знову судитимутьАпеляційний суд Тернопільської області підтримав принципову позицію прокуратури Чернівецької області та скасував вирок Cадгірського районного суду від 24.02.2015, яким виправдано екс-директора КП МТК «Калинівський ринок» Ринжука І.І. та його спільника Березовського Д.Д. у скоєнні низки тяжких злочинів (отримання хабара в розмірі понад 200 тисяч доларів США та привласненні коштів на суму понад 9 млн. грн.). Про це повідомляє прокуратура Чернівецької області.

Нагадаємо, що 04.03.2015 прокуратура звернулась до апеляційного суду Чернівецької області з вимогою скасувати рішення суду першої інстанції та притягнути Ринжука І.І.та Березовського Д.Д. до кримінальної відповідальності. Апеляційний розгляд справи переносили декілька разів, а 08.10.2015 судді взяли самовідвід. Відтак, апеляційну скаргу прокуратури та дане кримінальне провадження скерували на розгляд у Тернопільську область.

Судді апеляційного суду Тернопільської області таки скасували вирок суду першої інстанції та направили дане кримінальне провадження на новий судовий розгляд (в іншому складі суддів) у Чернівецьку область.

peredplata